![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, mam na stronie sporo elementow listujących.
Dla kazdego z nich potrzebuję zrobić popover, którego zawartość będzie zależna od innych atrybutów. nie chcę robic czegoś na wzór: Kod <button ... content="zawartosc jedna.."></button <button ... content="zawartosc druga.."></button póki co operuję na takim kodzie Kod var popoverTemplate = ['<div class="timePickerWrapper popover">', '<div class="arrow"></div>', '<div class="popover-content">', '</div>', '</div>'].join(''); var content = 'zawartosc'; $(document).ready(function(){ $('body').popover({ selector: 'button', trigger: 'click', content: content, template: popoverTemplate, placement: "bottom", html: true }); }); Jednak to mi będzie generować tę sama zawartość dla kazdego buttona. W popoverze bedzie formularz + troche tekstu. Potrzebuję coś w stylu, że pokliknięciu w button odpali sie funkcja z podanymi paramtrami i na ich podstawie zwróci dla tego buttona popover(jak?). Czy moze lepiej uzyć modal'a? Ten post edytował h3168738 19.10.2016, 12:39:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 07:20 |