![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 1 Dołączył: 27.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Korzystając z ui-autocomplete napisałem sobie wyszukiwarkę z podpowiadaniem, problem w tym, że na localhost działa, ale na serwerze produkcyjnym już nie(zero błędów w konsoli, request do php się wykonuje jednak response jest pusty, natomiast gdy tam print_r przed return w php zwraca poprawną tablicę wyników).
Co robię nie tak? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaka masz wersje php na serwerze produkcyjnym? Wyswietlanie/logowanie bledow na pewno wlaczone?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Pewnie masz problem z utf8 i json_encode sie normalnie w swiecie wyklada. Albo w ogole nie masz json_encode funkcji
![]() var_dump(json_encode($ret)); -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 1 Dołączył: 27.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No to problem masz poza funkcja searchAction(). Szukaj dalej
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Przerobiłem trochę kod js:
i na serwerze mam w console: Kod error complete second complete a na localu: Kod 1 second success complete second complete poza tym pusto w konsoli Udało mi się jeszcze uzyskać treść błędu: Kod Request Failed: parsererror, SyntaxError: Unexpected end of JSON input Ok, mam. Zmieniłem:
na
Ten post edytował nansss93 12.10.2016, 19:01:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:13 |