![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako, że jestem phpamatorem pytanko:
Co robię źle że nie dostaję w wyniku takiego własnie ? Spoko spoko, działa wyśmienicie ![]()
poprostu zabrakło nawiasu kwadratowego ![]() Ten post edytował PHPRexio 9.10.2016, 19:16:12 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) Twoj warunek IF w WHILE jest totalnie bezsensu bo $row w srodku WHILE jest zawsze ustawiony
2) Sprawdzd poprostu co masz w tym $row var_dump($row); -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście jeśli jest źle, poprawię, tylko jeśli możesz nieco objaśnić jak powinieniem to zmienić ?
Zasadniczo działa i robi czego oczekiwałem więc spoko. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
mowilem o tym IF
if(!$row){ echo 'No data!'; } Jego obecnosc jest totalnie bezsensu i juz wyjasnilem czemu. Poza tym dopiero co sam pisales ze nie dziala a teraz piszesz ze dziala... Ty sie wez zdecyduj ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Aaaahahahah,
noooo, zapomniałem sobie o klamrach i dlatego nie działało. A ten if ..... no fakt, zbędny. W każdym razie problem rozwiązany ![]() |
|
|
![]()
|
|
wlacz wyswietlanie bledow. Ten blad bys widzial od razu na ekranie
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:03 |