![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jak w temacie - mam trochę wolnego czasu więc szukam dodatkowej pracy zdalnej. Pracuję główne z dedykowanymi systemami oraz codeigniter, bardzo rzadko w Symfony jest coś do zrobienia. 3 lata expa przy rozwoju systemów - NIE wordpress czy strony wizytówkowe. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat: zdalna Programista CodeIgniter stawka 50 60 PLN 1h
Polecam oferenta, przez jakiś czas pracowałem przy tym projekcie ale musiałem zrezygnować z braku czasu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Do projektu adserwerowego ze znajomością symfony oraz mile widziane node. Proszę o kontakt. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat: zdalna Programista CodeIgniter stawka 50 60 PLN 1h Polecam oferenta, przez jakiś czas pracowałem przy tym projekcie ale musiałem zrezygnować z braku czasu. Dzięki, napisałem ale od 2 tygodni brak odpowiedzi. A podobno brakuje 50 tys. ludzi z branży do pracy ![]() Trzeba się będzie w przyszłym roku do UK przenieść (jak wielu stąd to zrobiło) - tam zapłacą 30 funtów a nie zł za godzinę i jeszcze podziękują. Ten post edytował Sokolik 31.10.2016, 15:00:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat tam zapłacą 30 funtów a nie zł za godzinę i jeszcze podziękują. Mowisz o praczy stalej czy dorywczej na godziny? Bo takie kwoty to i owszem, mozna wyciagnac przy pracy stalej ale jako starszy programista i brutto rzecz jasna. A na takim przykladowo kontrakcie, gdzie pracujesz 3-6 miesiecy to mozesz dostac 300-400 funtow dziennie i znowu jako starszy programista i brutto rzecz jasna ![]() ps: no i od tej niebotycznej kwoty nalezy odjac zajebiscie wysokie czynsze i ogolnie drogie zycie (mowie o Londynie, w mniejszych miastach jest lepiej pod tym wzgledem) -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Oczywiście stałej i oczywiście brutto. Tutaj też te 30 zł jest 'brutto' to muszę zapłacić podatek i zus od DG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Z Twojego opisu nie wynika ze kwalifikujesz sie pod seniora wiec i na pracy stalej nie wyciagniesz 30funtow za godzine.
Moge sie jednak mylic i nie przedstawiles calego swojego cv ![]() ps: w zaden sposob nie chce tobie nic umiejszac. Od tylko chcialem sprostowac te 30 funtow/h ps2: inna sprawa ze w UK podaje sie kwoty roczne i nikt tu na godziny sie nie rozczula. Jak sie upierasz i chcesz przeliczac to na godziny musisz jeszcze wiedziec ile czasu dziennie bedzie pracowal a to jest zalezne od firmy bo w jednej bedziesz pracowal 8 godzin a w innej 7 lub mniej to i stawka godzinowa inaczej wychodzi w porownaniu do stawki rocznej -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Pod seniora może się nie kwalifikuję. 3 lata expa to jest tylko w PHP. Dochodzi 1,5 roku w ASP.NET MVC i 1.5 roku przy serwerach.
Do takich zarobków wcale nie jest potrzeby senior - wystarczy poprzeglądać ogłoszenia i wymagania ![]() 30x8=240pd od tego odjąć około 30% na podatki zostaje ~170 funtów dziennie x 20 dni ~= ~3400/msc za fajne studio w centrum Manchesteru z opłatami 900 funciaków, 300 szama, 100 dojazdy, 100 na inne duperele razem 1400 to zostaje 2 tys funtów. To przy założeniu, że będzie te 30 funtów za godzinę ale mi w zupełności wystarczy 20-25 funtów na godzinę na kontrakcie. Na etacie mniej. ps. tak, nie podaje się za godzinę ale dziennie. A co do seniora: http://www.reed.co.uk/jobs/php-developer-m...r-lamp/30888804 Ten post edytował Sokolik 31.10.2016, 15:29:43 |
|
|
![]()
|
|
Cytat Do takich zarobków wcale nie jest potrzeby senior - wystarczy poprzeglądać ogłoszenia i wymagania Chetnie zobacze ogloszenie dla programisty php, nie seniora, ktoremu placa 57k funtow rocznie na pracy stalej a nie kontraktowej. Jak takowe znajdziesz to podeslij mi to z ciekawosci przejrze ![]() Cytat ps. tak, nie podaje się za godzinę ale dziennie. A co do seniora: http://www.reed.co.uk/jobs/php-developer-m...r-lamp/30888804 To co podales to oferta kontraktowa a nie stala. To zupelnie inna bajka. Temu na poczatku pytalem o typ pracy. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Chyba się nie zrozumieliśmy
![]() Czy ja piszę tutaj o kwocie 30 zł/h na etacie ? Nie, tak samo jak w UK 30 funtów na godzinę to też nie jest na etacie. Fakt, trochę zakręciłem - przepraszam za zamieszanie ![]() Ten post edytował Sokolik 31.10.2016, 15:32:33 |
|
|
![]()
|
|
Cytat Fakt, trochę zakręciłem - przepraszam za zamieszanie Spoczko, grunt ze wyjasnione ![]() No i wracajac do oferty ktora przedstawiles: to ze nie podali ze szukaja seniora nie znaczy, ze nie beda robic selekcji, a ta potrafi byc calkiem niezla ![]() Tak czy siak, zycze powodzenia. jak jestes mlody (nie stary) to jasne, mozna leciec i lapac doswiadczenie zarowno w jezyku jak i programowaniu. Ino trza sie spieszyc poki brexit do skutku nie dojdzie. Funt juz i tak leci na leb i na szyje :/ -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dzięki, generalnie nikt tu ameryki nie odkrywa ale mimo wszystko 30zł/h to nie jest drogo a zero odpowiedzi.
Zawsze warto lecieć - nawet jak trzeba będzie wrócić. Póki dzieci nie ma to na luzie. |
|
|
![]()
|
|
Cytat Póki dzieci nie ma to na luzie. Dokladnie. W UK popyt na programistow jest bardzo duzy. Agenci bija sie o kazde CV wiec prace dostanie raczej kazdy (pod warunkiem ze angielski jest na poziomie komunikatywnym rzecz jasna) ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Sokolik Ty na prawdę masz DG i zarabiasz 30zł brutto? bo chyba mówisz o "brutto" czyli netto fv tak?
|
|
|
![]()
|
|
@Sokolik Ty na prawdę masz DG i zarabiasz 30zł brutto? bo chyba mówisz o "brutto" czyli netto fv tak? Tak - jak w tytule. Nie zarabiam 30zł/h bo nie ma chętnego ![]() Na etacie jestem więc to by było dodatkowe zajęcie bo niestety jestem pracoholik ![]() Ten post edytował Sokolik 31.10.2016, 16:04:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sokolik odezwij się do mnie w wiadomości prywatnej
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:21 |