![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2013 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
próbuję stworzyć kod, który z pomocą AJAXu będzie dodawał dynamicznie do bazy pewne elementy. Kod stworzyłem, niby wszystko git, bo "success:" wykonuje się jak należy, ale z nic w świecie nie mogę uzyskać ruchu związanego z plikiem odbierającym POSTa. To mój kod...
zapytania_do_bazy.php:
O co tu może chodzić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to znaczy, że nie możesz uzyskać ruchu?
Sprawdź w konsoli przeglądarki jaką odpowiedź zwraca żądanie ajax.
tu przesyłasz stałą, zamiast zmiennej. To celowe? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2013 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ruchu znaczy się, nie ma pożądanej reakcji, żadnej widocznej.
W consoli jedynie console.log który zadałem w kodzie i load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=518cab0……:4 POST http:/l/wp-admin/admin-ajax.php net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT Przesyłanie stałej zamiast zmiennej było celowe, testowałem różne opcje. Później to zmienię, nie jest istotne dla problemu;) Ten post edytował followc 1.10.2016, 18:44:36 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź jaką odpowiedź daje żądanie do zapytania_do_bazy.php
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
To był niewątpliwie dobry trop, bo zwraca błąd braku funkcji wordpressowej, a gdy wyczyściłęm zapytania_do_bazy.php i wstawiłem zwykłę echo 'test'; zwraca co trzeba. Problem więc nie z ajaxem. Dzięki!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:38 |