![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję podmienić dla konkretnego IP wszystkie pliki jpg z konkretnego katalogu na jeden plik.
Jeśli jest to w tym samym katalogu dla konkretnego pliku to wiem jak to zrobić i działa RewriteEngine on RewriteCond %{REMOTE_ADDR} ^192\.168\.1\.5$ RewriteRule stary.jpg podmieniony.jpg Ale jak to zrobić aby wszystkie pliki z katalogu grafika były podmieniane na podmieniony.jpg znajdujący się w tym samym katalogu co htaccess czyli piętro wyżej od grafika Próbuje coś takiego, ale mam problem chyba ze składnią bo nie działa RewriteEngine on RewriteCond %{REMOTE_ADDR} ^192\.168\.1\.5$ RewriteRule ^grafika/*.jpg$ podmieniony.jpg Czy może ktoś pomóc? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie działa. Coś musi być z tą gwiazdką chyba
Czy mógłby ktoś na to spojrzeć, potrzebne mi to jest bardzo, a wciąż nie chce zadziałać ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 03:57 |