![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik w którym występuje błąd jest dostępny pod adresem:
http://www.phpkode.com/source/p/epesi/epes...s/Reports_0.php Służy do generowania raportu który mi jest potrzebny. Nie mam pojęcia co jest z nim teraz nie tak. środowisko (mysql, php, nginx, debian) Oto błąd który generuje aplikacja, : Type: 8 Message: Undefined index: Y File: /datastorage/www/group/modules/Utils/RecordBrowser/Reports/Reports_0.php Line=287 error backtrace: File: /datastorage/www/group/modules/Utils/RecordBrowser/Reports/Reports_0.php line 287 function called: handle_epesi_error(8, "Undefined index: Y", "/datastorage/www/group/modules/Utils/RecordBrowser/Reports/Reports_0.php", 287, Array ("month", Array (#1))) File: /datastorage/www/group/modules/Utils/RecordBrowser/Reports/Reports_0.php line 241 function called: get_date("month", Array ("4")) File: /datastorage/www/group/modules/Premium/Warehouse/SalesReport/SalesReport_0.php line 551 function called: display_date_picker(Array (), Object (Libs_QuickForm)) File: /datastorage/www/group/modules/Premium/Warehouse/SalesReport/SalesReport_0.php line 251 function called: sales_by_transaction() [PHP core called function] function called: body() File: /datastorage/www/group/include/module.php line 793 function called: call_user_func_array(Array (Object (Premium_Warehouse_SalesReport), "body"), Array ()) File: /datastorage/www/group/include/module.php line 713 function called: get_html_of_module(Object (Premium_Warehouse_SalesReport), null, null) File: /datastorage/www/group/modules/Base/Box/Box_0.php line 145 function called: display_module("Object (Premium_Warehouse_SalesReport)") File: /datastorage/www/group/include/epesi.php line 209 function called: body() File: /datastorage/www/group/include/epesi.php line 265 function called: go(Object (Base_Box)) File: /datastorage/www/group/process.php line 32 function called: process("mode=sales_by_transaction&box_main_href=65c5b56b2babd5c38ea942d1802b3334", false) Pomocy ... Ten post edytował sewerynb 26.09.2016, 13:07:00 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 40 Dołączył: 2.06.2016 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prawdopodobnie odwołujesz się gdzieś do metody get_date() w ten sposób:
Jednakże w tej metodzie drugi parametr to tablica, która musi mieć klucze Y (rok), oraz m - miesiąc. Prześledź czy dane (pewnie wysyłane z jakiegoś formularza) docierają w odpowiednim formacie z datepickera. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam pomysłu jak to sprawdzić...dopiero co raczkuje w tym temacie. Może masz jakieś sugestie co mam wkleić aby zobaczyć przesyłane wartości?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 40 Dołączył: 2.06.2016 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat: Jak poprawnie zadac pytanie oraz przygotowac srodowisko pracy
Rozumiem, iż przez raczkowanie nazywasz zmiany, których dokonujesz w działającym systemie? - jeżeli powiedz nam jakie zmiany wprowadziłeś i gdzie (samo nie przestało działać ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Właśnie o to chodzi że żadnych zmian nie wprowadzałem bo nie miałem potrzeby. Raporty nie były generowane przez długi czas, ktoś mógł coś zmienić ale co to nie mam pojęcia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:37 |