![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Mam taki skrypt w PHP:
Bardzo często łapie mi FATAL ERROR: Fatal error: Call to a member function getLongLivedAccessToken() on null in /home/fb.php (i słusznie). W jaki sposób zrobić, żeby skrypt nie wyświetlał komunikatu Fatal Error - a np. komunikat "Nastąpił Błąd - wypisz się z FB"? Chodzi mi tylko o to żeby skrypt nie sypał FatalErrorem - a wyświetlał komunikat po polsku (w momencie błędu) i się zatrzymywał? Bardzo proszę o pomoc, Trifek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 42 Dołączył: 10.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuję się zapoznać z register_shutdown_function()
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od php7 fatal errory są traktowane tak, jak wyjątki w php 5.6. Jeżeli korzystasz z php7: http://php.net/manual/en/language.errors.php7.php
Generalnie interfacem Throwable złapiesz wszystko, Error błędy php a Exception błędy aplikacji. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:53 |