![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie pytanie: Mam trzy chceckboxy w formularzu. dane z formularza wysyłane są do pliku PDF. W tej chwili śmiga mi takie coś że obok checkboxa jest napisane imie. Jak go zaznacze to w pliku pdf oprócz imienia generują dodatkowe informacje o tej osobie w danym miejscu w pdf. Generalnie chodzi mi oto zeby z jednego chceckboxa poleciały różne dane w różne miejsca na stronie pdf. Np. adres w tabele a imie i nazwisko na samą góre strony |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No i w czym problem bo za bardzo nie rozumiem. Skoro umiesz wyswietlic dane gdy jest checkbox zaznaczony to jaki problem wyswietlic je gdzie indziej?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
chodzi oto ze zaznaczam jednego checkboxa pod którym kryją się różne dane ( imie nazwisko adres płec itp) i chodzi mi oto zeby np adres poleciał w jedno miejsce pdf a np imie nazwisko na góre strony pdf.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No to rozumiem. Natomiast nie rozumiem jaki masz z tym problem. SKoro potrafisz wyswietlic dane w jednym miejscu to czemu nie mozesz ich wyswietlic w dwoch miejscach?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Nie chodzi mi oto zeby jedna informacja była wyświetlona w dwóch miejscach bo to nie ma problemu. Chodzi żeby połowa była wyświetlona w jednym miejscu a druga połowa w innym miejscu pdf
|
|
|
![]()
|
|
Jeden z nas najwyrazniej nie dostrzega jakiejs oczywistej i banalnej rzeczy i to rownie dobrze moge byc ja jak i ty.
Co za problem zrobic
? Moze pokaz w koncu kod i pokaz z ktorym fragmentem masz problem -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
no tak a pomiedzy tymi danymi mają się generować dane z innych formularzy. i pewnie tu jest problem.
-------tu połowa danych z checkbox1--------- x x x x tu generują się dane z innych formularzy x x x x x -----------tu ma byc druga połowa informacji z checkbox1 ---------- może to banalne ale nie wiem jak podzielić dane z checkboxa w dwa różne miejsca |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 12:26 |