![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, w form przesyłam token, który jest zapisany w pliku tekstowym, jeśli ten kod jest prawidłowy to musi go usunąć z tego pliku.
Kod php skopiowałem z internetu, działał on na zasadzie login, hasło, nie wiem też za bardzo jak usunąć to explode aby nie rozdzielało tego, bo w 1 linijce będzie tylko 1 kod i tak dalej, a nie chcę bawić się w przecinki dla każdego. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie za bardzo wiem, którą część kodu miałem wyciąć i wstawić twoją, przy takim kodzie co wysłałem nie działa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To teraz grzecznie włącz manual, przeanalizuj kod który dostałeś.
|
|
|
![]()
|
|
Fakt, jestem leniem, po przeczytaniu wszystko działa jak należy, wielkie dzięki
![]() Za wcześnie oceniłem swoje wyniki pracy, okazało się, że czyta tylko ostatnią linijkę kodów, jeśli podany kod będzie ostatni z kodów to będzie ok, inaczej wyjdzie kod nieprawdiłowy. Poza tym to trochę źle się sprecyzowałem wcześniej, bo chcę żeby każdy kod był w nowej linii, więc po prostu usunąłem czy to ma związek z tym? Wygląda to tak:
Ten post edytował CamerDisco 24.08.2016, 17:18:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:21 |