![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym wiedzieć czy gdzieś nie jest organizowany jakiś konkurs z wiedzy o php lub bądź na program oparty na php?
-------------------- W razie problemów zapoznaj się z treścią manuala dołączonego do internetu bądź skonsultuj się z programistą lub jego asystentem.
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
byly prowadzone na forum battle ( byly 2 ), ale teraz to jakos ucichlo i teraz nic nie ma
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z wiedzy:
konkurs.webovers.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozna jeszcze jakis battle zorganizowac
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(ActivePlayer @ 2005-01-19 15:43:01) mozna jeszcze jakis battle zorganizowac a można, można, ale jakos to ucichło ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2004 Skąd: Nowogard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(plewa @ 2005-01-19 12:01:15) Chciałbym wiedzieć czy gdzieś nie jest organizowany jakiś konkurs z wiedzy o php lub bądź na program oparty na php? U nas nie jest ![]() A tak serio, to fajne byly te battle. Ja oddalem prace na oba. Tez zaluje ze troche to ucichlo. Chociaz mialbym pewien pomysl na battle. Chociaz moze troche za bardzo pracochlonny. A mianowicie system obslugi turnieju gier komputerowych typu FPP ( tj. generowanie rozgrywek, dodawanie uczestnikow itd... ) Zeby oszczedzic pracy poszukiwaczą, ja kiedys podjelem proby napisania czegos takiego, ale poki co mam pare innych projektow, wiec nie dokonczylem tego. A bylo by fajnie napisac cos takiego w ramach battle'a, poniewaz taki bajerek bedzie mi potrzebny na turniej, ktory organizuje w swoim miescie. Ale nawet dobrze sie zlozylo ze go nie napisalem, bo teraz bede mogl to zrobic obiektowo i bedzie o wiele latwiej i wygodniej. Pozdrawiam -------------------- MAC OS X :: vim -> php, python, bash
iBook G3 :: PowerPC 750fx :: 640MB RAM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 10:30 |