![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, wiem że temat może nie pasuje do tego forum ale mam tu konto już długo i nie chcę zakładać konta na innym forum aby zadać prozaiczne pytanie.
Nie mogę sobie poradzić z wykasowaniem "lajków" mojego profilu na FB. Opcja wbudowana nie wiem czy działa bo chcąc zablokować "Alex Chan" wyskakuje około 30 osób z tym nazwiskiem a w Chinach osób o tych danych mogą być miliony. Problm jest taki że konkurencja lajkując nasz profil tworzy sobie reklamy (avatar na stronie w boksie "FB Profile" i może odbierać potencjalnych klientów. Czy ktoś wie jak to rozwiązać. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy dostępna dokumentacja nie wyczerpuje tematu? https://www.facebook.com/help/185897171460026
? -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki szukałem tego w ustawieniach nie przypuszczałem że może być kolejna sekcja ustawień.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa?
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:59 |