![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2016 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przedstawię swoją sytuację - mam rentę po ojcu prawie 1500 zł. Czy firmy byłyby zainteresowane zatrudnieniem mnie na umowę o dzieło jeżeli w ofercie jest umowa o pracę?Nie chciałbym tej renty stracić bo rynek pracy jest ciężki. Moją pasją jest programowanie więc to chciałbym robić
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 27 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W większości firm umowa to kwestia dogadania. Umowa o dzieło bardziej opłaca się pracodawcom, dlatego nie widzę żadnego problemu. Powysyłaj CV do firm i podawaj taki typ umowy jako przez Ciebie preferowany.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat bo rynek pracy jest ciężki Co masz na myśli ? -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2016 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Co masz na myśli ? No nie oszukujmy się że php developr zarobi naprawdę grubą kasę ![]() ![]() ![]() Ten post edytował inakucho666 5.08.2016, 02:21:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
7k netto to zarobi też senior php
![]() Co do umowy, to zależy od firmy. U mnie nalegali na UoP mimo, że mam status studenta. Szansa na UoD jest. Po prostu trzeba powiedzieć firmie jaką umowę chcesz i już |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 9 Dołączył: 18.06.2013 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Renta nie przepada jak pracujesz na UoD albo B2B. Przynajmniej było tak u mnie (renta rodzinna).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 17 Dołączył: 15.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co orientuję się jest to obliczane dynamicznie na podstawie średniego dochodu w danym kwartale:
http://serwisy.gazetaprawna.pl/emerytury-i...adne-kwoty.html czyli w najgorszym przypadku ZUS może Ci zawiesić świadczenia - nie wiem jak wygląda procedura odwieszania świadczeń. |
|
|
![]()
|
|
A rozumiecie dlaczego senior java developer zarabia takie duże pieniądze? Czy każdy programista prędzej czy później zostaje seniorem? czy jak to jest?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A rozumiecie dlaczego senior java developer zarabia takie duże pieniądze? Czy każdy programista prędzej czy później zostaje seniorem? czy jak to jest? Będziesz się znał na temacie i robił swoje to zarobisz takie pieniądze. Gadaniem i paplaniem, że inni mają tak dobrze, sobie nie pomożesz. Zarobisz tyle na ile Twoja praca jest warta. Pozdrawiam Ten post edytował aras785 5.08.2016, 12:36:37 |
|
|
![]()
|
|
Jeszcze tak zapytam. Na pracuj.pl jest o wiele więcej ofert pracy niżeli na olx.pl. I zauważyłem że te oferty pracy nie znikają z portalu pracuj.pl a portalu olx znikają jak znajdą firmy czego chcą. Czy firmy ogłaszające się na pracuj.pl rekrutują ciągle? Jestem zmieszany tym
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 27 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja polecam Ci grupę na facebooku PHPers: Jobs. Ja tam znalazłem ogłoszenie, dzisiaj tam pracuję już prawie dwa lata. Moim zdaniem lepsze źródło ofert niż pracuj.pl/olx.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:42 |