![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z moim VPS'em. Otóż zrobiłem darmową domenę xyz.pe.hu na hostingerze, zmieniłem rekord DNS A wskazujący na mój serwer VPS... wszystko śmiga domena działa, łącze się z VPS'em, stworzyłem forum MyBB rejestrację na email. I właśnie tu leży problem, nie mogę skonfigurować skrzynki email tak aby wysyłała i odbierała emaile np. admin@xyz.pe.hu Instalowałem postfixa i devocot'a, później ISPConfig3 stworzyłem domenę xyz.pe.hu dodałem NS'y hostingera, dodałem skrzybkę pocztową admin@xyz.pe.hu. Zalogowałem się na skrzynkę roundCube i próbowałem wysłać email'a na interię, lecz wyskoczył bład: "Błąd SMTP (451): Nie można ustawić nadawcy "admin@xyz.pe.hu" (4.3.0 Temporary system failure. Please try again later.)." Kombinuje instaluje, edytuje, konfiguruje... I nic... Proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A "domenę" mail.xyz.pe.hu przekierowałeś na VPS ?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:19 |