![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema jestem Filip i mam 13 lat. Z programowaniem mam stycznośc od 7 roku życia.
Ostatnio stwierdziłem że musze zrobić coś co mi się przyda....... Kappa. Czy możecie mi napisać jakiś 'mini' poradnik jak zrobić CMS'a który będzie miał: -Panel admina -Dodawanie/usuwanie podstron -Logowanie/Rejestracja -Edytacja Nazwy,opisu i słów kluczowych strony Podacie bo szukałem i nie znalazłem ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpuść sobie to wyśrodkowanie i młodzieżowy slang
![]() Po "Kappa" wnioskuję że może jakieś podstawy angielskiego znasz. Dzielisz cały problem CMSa na mniejsze problemy tak jak to sobie napisałeś, i szukasz: (Po angielsku jest dużo więcej informacji niż po polsku) "php login tutorial" "php database tutorial" "php form tutorial" itd.. A na forum przychodzisz z konkretnym problemem, grzecznie pytasz wprost i nie oczekujesz gotowca. Ja na początek poradziłbym Ci coś prostszego niż cms, ja pisałem quiz. -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisałem już quiz
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 5 Dołączył: 27.11.2013 Skąd: Morąg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak już mlawnik pisał, na forum przychodź z konkretnym problemem. Na początek polecam nauczyć się w średnim stopniu PHP + MySQL + HTML + CSS i dodatkowo jakieś podstawy JavaScriptu (możesz skorzystać z jQuery bo pisze się z tą biblioteką bardzo wygodnie). Możesz spróbować poszukać tutoriali w sieci ale ja osobiście preferowałem książki. Co do PHP i MySQL to polecam książkę wydawnictwa Helion "PHP i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty". I od tego najlepiej zacząć bo CSS i jQuery to takie "upiększacze".
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Co do PHP i MySQL to polecam książkę wydawnictwa Helion "PHP i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty". A ja nie. Ta książka jest przestarzała i to od lat. -------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Również jej nie polecę. Kupiłem kiedyś i zawiodłem się.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak napisałeś quiz, to pokaż kod
![]() Na GitHubie najlepiej, naucz się podstaw Gita w popołudnie, przyda Ci się w życiu ![]() -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 15 Dołączył: 30.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo monitor jak komuś za nisko
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:28 |