![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę mojej strony i pozostawienie na niej jakiegoś śladu:)
Na grafike nie patrzcie bo właśnie kolega ją tworzy ok ja juz nie przeszkadzam www.humor.wero.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(anfan @ 2005-01-18 17:55:53) Na grafike nie patrzcie bo właśnie kolega ją tworzy ok ja juz nie przeszkadzam to co my mamy oceniac ? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam się z przedmówcą.
Grafiki nie oceniać, spoko. Więc co? Kod? Przcież to JPortal. Daj cos do oceny, to ocenimy :/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mogę ocenić:
Cytat ?MIESZNY HUMOR TEKSTY DOWNLOAD FORUM kodowanie w tytule... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grafiki nie ma co oceniać. Chciałam ocenić zawartość stronki ale nic nie działa po naciśnięciu jakiegoś linku wyskakuje .......
Cytat Warning: main(theme/them/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/weropl/domains/humor.wero.pl/public_html/links.php on line 139
Warning: main(): Failed opening 'theme/them/index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/weropl/domains/humor.wero.pl/public_html/links.php on line 139 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:45 |