![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
od razu muszę zaznaczyć, że temat jest ciężki do wytłumaczenia i będzie to wymagało próby zrozumienia mojego toku rozumowania ![]() Otóż tak. Do bazy danych zapisuję nazwy obrazków przekazywane z "checkboxów" z ich parametru value. Problem poruszałem tutaj: Temat: PHPZapis wlasciwosci checkbox do bazy danych Tu jest ok. wszystko się zapisuje. Teraz tak. W innym pliku, który pełni rolę edycji danych chcę pobrać wszystkie linki z kolumn(od `image1` do `image12`) względem id danego artykułu. Każdy obrazek dodany do bazy danych znajduje się w tabeli `images`. Chcę aby każdy pobrany link obrazka z w/w kolumn był sprawdzany i jeśli istnieje obrazek wyświetlany z tabeli `images` i jest on zaznaczony(jrśli zaznaczony to znajduje się w w/w kolumnie) to, żeby zaznaczyć dany checkbox.
Chodzi o sprawdzenie czy dany obrazek jest w bazie danych i zaznaczyć checkbox dla niego. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:55 |