![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 875 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zgodnie z pomocą na forum tym i innym, rozwiązanie jest proste:
Jednakże mimo to wciąż mam błąd: Kod Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000]: General error: 2014 Cannot execute queries while other unbuffered queries are active. Consider using PDOStatement::fetchAll(). Alternatively, if your code is only ever going to run against mysql, you may enable query buffering by setting the PDO::MYSQL_ATTR_USE_BUFFERED_QUERY attribute. Błąd pojawia się w tej klasie: https://github.com/PHPAuth/PHPAuth
oraz w metodzie checkSession($hash);
Zależnie od podstrony to jest w tutaj lub tutaj błąd. Pojawia się tylko wtedy gdy wykorzystuję metody publiczne PHP Auth w innych klasach. Ścieżka do błędu to: Kod Stack trace: #0 /home/(...)/class/PHPAuth/Auth.php(1420): PDOStatement->execute(Array) #1 /home/(...)/class/obslugaKoszyka.php(71): PHPAuth\Auth->createSession() #2 /home/(...)/class/obslugaKoszyka.php(42): obslugaKoszyka->sessionId() #3 /home/(...)/class/obslugaKoszyka.php(38): obslugaKoszyka->getIdKoszyk() #4 /home/(...)/class/obslugaKoszyka.php(9): obslugaKoszyka->sprawdzZawartoscKoszyka(6168) #5 /home/(...)/produkt.php in /home/(...)/class/PHPAuth/Auth.php on line 480 W pliku produkt.php jest odwołanie do koszyka:
Próbowałem także ten błąd zrobić w osobnym pliku, z pominięciem moich klas i skryptów. Skorzystałem m.in. z tego forum i użyłem kodu, który powodował taki błąd: oraz
Ale wykonują się bez problemu BEZ MYSQL_ATTR_USE_BUFFERED_QUERY Proszę o pomoc, bo może jeszcze czegoś nie robię? Albo mam jakiś błąd. Ten post edytował Tomplus 20.07.2016, 14:14:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:27 |