![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
W linku mam odwołanie do funkcji: <a href="java script:dialogOpen('modulesALL/tools/accessFunction.php?func=accessBasic', '1000px;', null, '', false, true, true);"> funkcje mam taką: function dialogOpen(url, width, height, style, minimize, maximize, collapse){ minimize, maximize, collapse - działa poprawnie jak dam true to ikonka się pojawia, jak dam false to znika. problem jest z width, height, style np. height próbowałem dać żeby nie miało wartości '', null, false w funcji próbowałem if(typeof(height) !== "undefined"){ height = 'height: '+height; } if(typeof(height) !== null){ height = ' height: '+height; } i za każdym razem zwraca mi true Chodzi mi o to żeby w linku określić szerokość wysokość i dodatkowe style, a w funkcji sprawdzić czy mają wartość. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początek standardowa lekturka: https://kornel.ski/onclick (ten link serio jest już legendarny
![]() Możesz pokazać dokładny kod funkcji? -------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:14 |