![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 11 Dołączył: 18.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam posiadam taki błąd:
U mnie na komputerze wszystko działa bez problemu po wrzuceniu na serwer home.pl wyskakują mi takie błędy. Może ktoś pomoże skąd się wzieło takie coś: ROOTappROOTControllerROOTComponentROOTPhpExcelComponent.php?? Dlaczego non stop pisze ROOTappROOT? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 11 Dołączył: 8.05.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem, ale z tego co wiem to headery wysyła się na początku dokumentu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Twoja klasa od excela zaklada, ze gdzies wczesniej bylo wywolane ob_start() - a ze u ciebie nie bylo to sie krzaczy... durna klasa...
Odpal ob_start() na poczatku skryptu i po sprawie. Co do root to pewnie chodzilo o / czyli: /app/Controller/Component/PhpExcelComponent.php @IAmBoskiM w tym wypadku header zostal wyslany przez blad NOTICE i to powoduje dalsze bledy. Zniknie notice, zniknie blad z headerami. I nie, nie trzeba wysylac headerow na poczatku. Trzeba tylko miec na uwadze by nic wczesniej nie wyszlo a headery mozna rownie dobrze wyslac na samym koncu -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:24 |