![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Serdecznie zapraszam na nową witrynę Fastom.pl,
http://www.fastom.pl/ Oraz proszę o ocenę. Pozdrawiam, Paweł Danielewski Administrator Fastom.pl Ten post edytował telepawel 18.01.2005, 03:05:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tabelkach "Dlaczego warto" i "Serwery obsługują" powinien być stały tekst. W menu po naprowadzeniu kursorem zrobiłbym jakieś "świecące" przyciski. Poza tym, dobra stronka, 7/10
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przydaly by sie polskie znaki na obrazkach: "plan zloty", plan "brazowy", "obsluga techniczna", i wiele innych...
http://www.fastom.pl/opinie.php : nie istnieje Poza tym ładna i estetyczna strona. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko ładnie i fajnie, tylko te niebieskie linki kolorystycznie nie pasują do strony. Moznaby zmienic na inny kolor. np. jakiś odcień zielonego, chyba wyglądałoby to lepiej.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I zamien kolejnosc obrazkow plany
Bo tam gdzie ma byc zloty jest brazowy a gdzi ma byc brazowy jest zloty . ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ladny szablon, tylko po co go oceniac skoro to nie Twoj ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2004 Skąd: Nowogard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wedlug mnie minimalnie przeslodzony. Jednak bardziej przepadam za "ostrzejszymi" stronami. Ale ogolnie ciekawie wykonane.
Przylaczam sie do Vertical: przyciski powinny sie "zapalac" po najechaniu. A co do wypowiedzi Seth. Czy moglbys rozwinac, a moze 'autor' sie wypowie? -------------------- MAC OS X :: vim -> php, python, bash
iBook G3 :: PowerPC 750fx :: 640MB RAM |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Faktycznie szablon nie jest mój gdyż został zakupiony w Template Monster jednakże został przeze mnie przeedytowany. Prace nad stroną, nad menu wertykalnym, nad integracją z oprogramowaniem php trwają nadal wobec czego ilość zmian będzie systematycznie zmniejszala procent autorstwa TM. Przyznaję się jednak, iż idea i główne motywy nie są mojego autorstwa. Pozdrawiam Paweł Danielewski Fastom.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim amatorskim okiem to ładnie wygląda
![]() ![]() A ogółem daje 8/10 ![]() -------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Strzegom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przy wejściu w program partnerski coś sypią się skrypty.
to mi się wyświetla: Warning: mysql_query(): Access denied for user: 'fastom@localhost' (Using password: NO) in /home/fastom/public_html/pp.php on line 206 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/fastom/public_html/pp.php on line 206 COS ZLE!!! -------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]()
|
|
Witam,
Problem został poprawiony. Pozdrawiam Paweł Danielewski Fastom.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 20:06 |