![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten php jest poryty wogóle nic mi nie wychodzi i mam załamanie nerwowe przez niego
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ile masz lat? 10? z takimi problemami dzieci w 1 klasie do pan nauczycielek ida bo im literki nie wychodza. Poznaj najpierw podstawowe zasady dzialania php albo wklej skrypt ktory ci nie wychodzi to napiszemy co w nim nie tak.
I nie licz ze niczego nie umiejac od razu forum napiszesz albo sklep internetowy. -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie znam podstawy ale nic innego !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za przeproszeniem gowno wiesz
![]() -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
no więc chce napisaćforum i co ty na to może wiesz jak to zrobić albo masz instrukcje pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: USA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zacznij od czegos prostszego gdyz forum jest bardzo zaawansowanym skryptem, musisz najpierw zrozumiec co i jak zanim sie do tego wezmiesz takze proponuje napisac ci np. system newsow, ksiege gosci a potem dopiero forum
-------------------- Pozdroofka
Domel >> admin Gadaj.pl >> Polskie forum oraz serwisy multitematyczne |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat zacznij od czegos prostszego gdyz forum jest bardzo zaawansowanym skryptem, musisz najpierw zrozumiec co i jak zanim sie do tego wezmiesz takze proponuje napisac ci np. system newsow, ksiege gosci a potem dopiero forum Proponuję echo("Hello, word !"); ![]() |
|
|
![]()
|
|
forum chcesz napisac a nic nie umiesz... hmmm
sproboj zbudowac most majac do dyspozycji deske i 2 gwozdzie rotfl -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
Zależy jaka długa jest ta deska i jakie są gwoździe no ale skąd wziąść skrypty do księgi gości czy do systemu newsów o to jush bardziej. ZMIENIAM TEMAT
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
tworzysz formularz a dane z niego zapisujesz w np. pliku textowym. Widze ze nie masz zielonego pojecia o php. Przestudiuj lepiej http://ygreg.com/artykuly.php
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
Weż sie nie dopisuj bo aż mi ciebie żal debilu. Nie umiesz czytać. Znam podstawy *cenzura* !!! KURS php BUCHACHACHACHA
Pozwolilem sobie na drobna cenzure. Wszystkiego nie poprawilem,bo mi rece opadly ![]() haiaw |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 27 Dołączył: 24.03.2002 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech... gdyby to były niusy...
*PLONK* -------------------- Zbyszek 'antyqjon' Siciarz
siciarz.net | Aquila DSP C++ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Weż sie nie dopisuj bo aż mi ciebie żal debilu. Nie umiesz czytać. Znam podstawy qrwa jak dekcu nie wiesz to może dać ci link do AceHTML pro 5 Człowiek dał Ci dobry link a Ty odwdzięczasz się #$#%$#. Znajdź sobie forum w stylu bluzgi :?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Człowiek dał Ci dobry link a Ty odwdzięczasz się #$#%$#. Znajdź sobie forum w stylu bluzgi :?
Dobry Link Koleś się wymądrza że nawet nie znam podstaw php i mysli że nawet nie wiem gdzie się zapisuje .php, ja pytam o konkretną żecz a ten mi wyskakuje z podstawami i TY to uważasz za dobry link ![]() |
|
|
![]()
|
|
http://ygreg.com/php/skrypty/forum/forum.zip
Baaardzo trudne zadanie staneło przed Tobą, przejść do działu Download. Poprzeglądaj inne pliki może czzegoś się dowiesz |
|
|
![]()
|
|
http://ygreg.com/php/skrypty/forum/forum.zip
Baaardzo trudne zadanie staneło przed Tobą, przejść do działu Download. Poprzeglądaj inne pliki może czzegoś się dowiesz (są nawet opisy). |
|
|
![]()
|
|
Cytat Weż sie nie dopisuj bo aż mi ciebie żal debilu. Nie umiesz czytać. Znam podstawy qrwa jak dekcu nie wiesz to może dać ci link do AceHTML pro 5
![]() wiec podstawy to dla ciebie <?php i ?> ? skrypt na newsy to tak banalna rzecz ze na tej podstawie twierdze ze nic nie umiesz. A i nawet nie umiesz skryptow znalezc. Na samym php.pl masz lol -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[quote]Dobry Link Koleś się wymądrza że nawet nie znam podstaw php i mysli że nawet nie wiem gdzie się zapisuje .php, ja pytam o konkretną żecz
1. Nie chce mi sie pisac na inne forum: rzecz ![]() 2. http://www.google.com.pl/search?hl=pl&q=ph...tem+news%F3w%22 http://sourceforge.net/search/?exact=1&wor...ords=news%20php http://www.hotscripts.com/php/Scripts_and_...ews_Publishing/ -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co tu admini i moderatorzy robia?? I czy w ogole sa... bo dziwne ze ten chlopiec nie dostal jeszcze bana...
A tak w ogole nasa to ja bym sie wzial raczej za ortografie a nie za php... Nie jestem polakiem(dobrze napisalem ? ![]() -------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 14:08 |