![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pewien problem, a mianowicie chcę napisać skrypt który będzie pobierał wszystkie rekordy z bazy, a następnie te rekordy zostaną wyświetlone w formie listy rozwijanej, która musi być powtórzona 8 razy. Mam już tyle:
Jednak nie działa mi ta pierwsza pętla for. Efekt końcowy ma być taki https://drive.google.com/file/d/0B67xBIZLgw...iew?usp=sharing |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 11 Dołączył: 8.05.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozszerzenie MySQL jest zdeprecjonowane przez specyfikację bodajże PHP 5.5 i ostatecznie usunięte w PHP 7. Nie należy z niego korzystać. Od tego mamy MySQLi (MySQL improved) oraz PDO (PHP Data Objects).
Ogólnie w twoim kodzie jest są pętle co zostaną powtórzone 3 razy, a ty chciałeś 8. Where is a logic?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dałbyś radę napisać to w tej starszej wersji? Cała strona jest w starszej wersji i nic mi nie działa razem z twoim kodem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 11 Dołączył: 8.05.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Huh, dawno dawno temu bawiłem się w MySQL, ale się postaram.
Ogółem jeżeli masz PHP 5 to powinno działać. Ew. zamień $qry->rowCount() na count($arr). Jeżeli nie zadziała to nie wiem. Masz tutaj to:
Jeżeli dalej nie działa, to powiedz jakie dostajesz errory. |
|
|
![]()
|
|
Dzięki wielkie, wszystko działa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:36 |