![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ekhm, siema
![]() no więc. Potrzebuję skrypt którym mógłbym dodawać artykuły, i wybierać katalog w którym mają być zapisane. Opiszę całą tą operację: Panel Logowania USER: PASS: ---------------------------------------------------- Zalogowanie Panel Sterowania: Dodaj Artykuł Usuń/Edytuj Artykuł ----------------------------------------------------Dodaj Artykuł INPUT <- w którym piszę ścieżkę katalogu w ktrym ma być zapisany plik [ w formacie txt] INPUT <- nazwa tego pliku INPUT <- tutaj piszę treść artykułu A pod tym wszystkim jest automatycznie dodawana data i podpis [nazwa usera ktory sie zalgował.] ----------------------------------------------------Usuń/Edytuj Jakaś prosta tabelka gdzie wszystkie nazwy artykułów będa napisane np. coś takiego: 1 | NAZWA ARTYKUŁU | Usuń | Edytuj | Data Dodatnia | Kto dodał itd. ---------------------------------------------------- Dodawanie uzytkowników bez zadnego podziału uprawnien czy co. Po prostu formularz gdzie sie wpisze imie, nick, mail i tyle. Może ktoś by mi mógł napisać? ![]() ale coś nie teges... Szukałem równiez takiego skryptu i sciagnałem chyba ze 40 ale zaden nie był tym o ktory mi chodziło. Błagam pomóżcie ![]() gg 2018002 :] licze na szybką pomoc ![]() ![]() ![]() Ten post edytował ~~luke 17.01.2005, 17:11:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz na tytuł tego tematu i porównaj go z regulaminem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co z nim nie tak?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tytul tematu powinien wstkazywac na zawartosc tresci posta.
Cytat a co z nim nie tak? byl taki Cytat TO KAŻDY POWINIEN PRZECZYTAĆ! ![]() błagam zajrzyj tutaj ![]() ![]() Po zwroceniu ci uwagi zmieniles go (OK) i sie pytasz co jest nie tak z NOWYM tematem? ![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
najpierw zapytałem, potem sie skumałem i zmieniłem
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dalej jest nie tak to, że nie ten dział... To nadaje się bardziej do Praca oferowana...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
to nie nadaje sie do praca oferowana bo ja nic nie oferuje... prosze o pomoc przy zrobieniu tego skryptu...?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(~~luke) Może ktoś by mi mógł napisać? ![]() Ewidentnie chcesz dać komuś zarobic... Ten post edytował crashu 17.01.2005, 18:35:03 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ten co? ;/ lepiej byś pomógł a nie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze pisac na temat ... Kolejne nie zwiazane z tematem usune
-------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:29 |