Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Wykonam stronę www w zaniżonej cenie.
Gizypl
post 26.06.2016, 20:49:53
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam
W związku z przebranżowieniem potrzebuję przygotować swoje portfolio stron www. Dlatego też jestem gotów wykonać kilka stron w zaniżonej cenie. Mogą to być strony firmowe, serwisy informacyjne, sprzedażowe czy sklepy (nie interesują mnie gówno-strony w stylu wizytówkowym). W ramach promocji stronę mogę osadzić na swoim serwerze na okres 1 roku - warunkiem jest posiadanie własnej domeny.
Uwaga - nie robię za damo - cena będzie mocno obniżona, ale nie za darmo. Wymagam zaangażowania oraz przygotowania materiałów niezbędnych do wykonania strony.
Ponieważ jeszcze szlifuję niektóre technologie - płatność bez zaliczki po wykonaniu zlecenia - podoba się i dział - płacicie. Oferta ważna do odwołania.

Jednocześnie chętnie nawiążę kontakt z agencjami reklamowymi oraz innymi podmiotami jako podwykonawca.
Wystawiam fv.
Technologie: html, css, php, mysql, javascript, jquery, ajax, twig, bootstrap, jonson oraz oprogramowanie: photoshop, corel draw, 3ds max oraz inne pomniejsze. W przygotowaniu synfony 2,3 oraz w dalszej przyszłości laravel.
Chętnych zapraszam do kontaktu.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 25.06.2025 - 12:12