![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć,
Jak moge przekonwertować pdf do png z przeźroczystością za pomocą np Imagick ? oto część mojego kodu, ale usuwa wszystko co białe, i nie widać białego kółka - http://salonboni.pl/test.pdf
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 531 Pomógł: 55 Dołączył: 3.01.2016 Skąd: Łowicz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmień kolor wypełnienia kółka na nieco szary, biały jest usunięty całkowicie i nie ma znaczenia gdzie on jest czy w wypełnionym kółku czy w tle strony.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmień kolor wypełnienia kółka na nieco szary, biały jest usunięty całkowicie i nie ma znaczenia gdzie on jest czy w wypełnionym kółku czy w tle strony. tak to wiem, ale chodzi o to że nie wiadomo jaki plik zostanie wrzucony, a wszystko ma pozostać w nim tak samo, jedynie bez tła. gdzieś czytałem że najpierw podono na gifa trzeba przerobić a dopiero poźniej do png |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 10 Dołączył: 13.03.2014 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak to wiem, ale chodzi o to że nie wiadomo jaki plik zostanie wrzucony, a wszystko ma pozostać w nim tak samo, jedynie bez tła. gdzieś czytałem że najpierw podono na gifa trzeba przerobić a dopiero poźniej do png No to skoro tak czytałeś to zrób tak i pochwal się efektami. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:25 |