![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
O php mam niezbyt duże pojęcie, a ekhm, byłoby bardzo poręcznie korzystać ze skryptu który z kilku folderów generował osobne tabele z miniaturami zawartych tam fotek (jeden folder = jedna galeria). Mógłby ktoś pomóc? Miniatura oczywiście linkiem do całej fotki; miniatury wyświetlane w 4 kolumnach - coś takiego. Z góry dziękuję za pomoc, jeżeli się ktoś znajdzie. Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co już udało Ci się zrobić ?
Próbowałes chociaż zacząć ? czy czekasz na to że ktoś napisze całość za Ciebie ... jeśli tak to ... chyba bardziej odpowiednim działem byłby dział Praca ... Chetnie pomożemy ale pokaż że coś robisz ... -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
potrafię zrobić stronę z uzyciem include, i to jest jedyna rzecz jaka w php potrafie - wiec jak mam cos zrobić z użyciem gd? (jeżeli dobrze myśle, że tego trzeba użyć...)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na tym forum znajdziesz wszystko czego Ci potrzeba, wystarczy poszukać... Takie tematy były już nie raz...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok, znalazłem coś, co mnie interesuje, ale nie na tym forum
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 23:44 |