![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 0 Dołączył: 10.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie - moja strona ma taką strukturę
stronaprzykladowa.pl/pl/dzial/poddzial.html pl to oczywiście język strony. I nie wiem jak to się stało, że niektóre moje linki na google mają taką strukturę: stronaprzykladowa.pl/ko/dzial/poddzial.html stronaprzykladowa.pl/sv/dzial/poddzial1.html stronaprzykladowa.pl/es/dzial/poddzial2.html Linki te oczywiście działają i wyświetlają to samo tak jak by było tam pl bo jeszcze nie mam zrobionej obsługi strony językowej. i jak wpiszę w G cały link: stronaprzykladowa.pl/pl/dzial/poddzial.html to znajduje mi mój link stronaprzykladowa.pl/ko/dzial/poddzial.html tak jak by on nieistniał na G i teraz mam problem bo link ten jest na pierwszej stronie wyszukiwania, a chciałbym podnieść mu pozycję i go linkować na innych stron i robię to linkując do strony z językiem pl ale na G jest ko. Czy jest jakaś możliwość zmiany adresu tego linku na pl w google bez utraty pozycji ? Czy zastosowanie tutaj:
będzie dobrym pomysłem i pozycja nie spadnie, a adres sie zmieni ? tylko taki pomysł mi przychodzi do głowy zna ktoś jakieś sposoby na zmiane tego linku w G ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:17 |