![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, na starcie powiem, że dopiero zaczynam zabawę ze stronami i napotkałem się na problem który ciężko mi rozwiązać.
Tworze stronę na którego samym koncu znajduje sie "menu" które po kliknięciu powinno np. przeskakiwać z wysłania wiadomości(czyli formularzu) na media społecznościowe, czyli zamieniać jedno na drugie w tym samym miejscu. Mam to zrobione tak: echo '<a href="index.php?wybor=podstrona1" class="button"><span class="mail icon"></span>Wyslij wiadomość</a>'; echo '<a href="index.php?wybor=podstrona2" class="button"><span class="user icon"></span>Media społecznościowe</a>'; echo '<a href="index.php?wybor=podstrona3" class="button"><span class="chat icon"></span>Team Speak 3</a>'; Wszystko ok, działa, problem w tym, że po kliknięciu strona przesuwa sie na samą górę, czy da sie jakoś to zrobić aby strona pozostawała w tym samym miejscu? Ten post edytował kondziopel 27.05.2016, 21:39:37 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 10 Dołączył: 13.03.2014 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chcesz samą podmianę treści nie lepiej było by użyć ajaxa?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyć Ajaksa tež trzeba poprawnie (czyli choćby w połączeniu z History API, aby adres się zmieniał).
-------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 2 Dołączył: 6.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To moze po prostu uzyj Tabs?
https://jqueryui.com/tabs/ Jak sobie zmienisz buttony, to reszte masz gotowa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:01 |