![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam panowie , panie mam takie pytanie czy istnieje ( zapewne tak ) program do integracji z stroną program do wysyłania SMS, lecz działanie miało by wyglądać mniej więcej tak, mam bazę noclegową w momencie kiedy ktoś ogląda ogłoszenie wyróżnione, właściciel obiektu wyświetlanego otrzymuje SMS, że ktoś obejrzał jego ogłoszenie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam panowie , panie mam takie pytanie czy istnieje ( zapewne tak ) program do integracji z stroną program do wysyłania SMS, lecz działanie miało by wyglądać mniej więcej tak, mam bazę noclegową w momencie kiedy ktoś ogląda ogłoszenie wyróżnione, właściciel obiektu wyświetlanego otrzymuje SMS, że ktoś obejrzał jego ogłoszenie. sms api? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 10 Dołączył: 24.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bramka SMS dla firm. To jest usługa za którą trzeba zapłacić, dostajesz wtedy numer specjalny, pakiet smsowy, możliwość integracji z PHP.
PS: jak ogłoszenie odwiedzi 1000000 osób to ogloszeniodawca dostanie 1000000 wiadomości że jego ogłoszenie zostało otwarte? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba w miarę logiczne jest żeby ograniczyć ilość SMS do 1 dla danego odwiedzającego.
Ale to i tak jest poroniony pomysł. Już lepiej zbiorczo na koniec dnia że odwiedzone xxx razy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 10 Dołączył: 24.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ale jeśli odwiedzających będzie 10000000000? Więc nie takie logniczne geniuszu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 22 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale wysłać jednego sms z wiadomością że odwiedzono 10000 razy a nie dla każdego osobno
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
... w momencie kiedy ktoś ogląda ogłoszenie wyróżnione, właściciel obiektu wyświetlanego otrzymuje SMS ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi oczywiście pytanie było nie doprecyzowane jednak zdawało mi się, że logiczne jest, że chodziło mi tylko o technologie, czy takowa istnieje . ? kwestia zabezpieczania (aby ktoś nie siedział i nie odświeżał ogłoszenia i właściciel nie był bombardowany sms ), dobrowolne dodanie takie j funkcji w panelu administratora ogłoszenia itp . Czyli co sms api ?
Ten post edytował Rasty 25.05.2016, 13:15:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@mariolita ogarnij. Python rzucił wolną propozycję.
Tak. SMS API. Wpisz w Google i pierwszy strzał np. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:14 |