![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
wszystkie uwagi staralem wprowadzic do uzytku - mam nadzieje, ze teraz wyglada to duzo lepiej ![]() Pozdrawiam aport www.aport-polska.com/konkurs Ten post edytował aport 16.01.2005, 00:32:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
||
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie widziałem pierwszej wersji
Ale w tej już nie podoba mi się kolorystyka - żółty, pomarańczowy, czerwony, biały raczej kiepsko do siebie pasują. Po za animacją w topie nie ma żadnej grafiki, design to jest marny; jakieś tabelki i nic poza tym. Treści według mnie za dużo, jakoś tak wszystko wydaje się poupychane, strona nieprzejrzysta. Jak dla mnie b. słabo. -------------------- |
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2005 Skąd: gdansk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troszke zaduzo kolorow
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam się z poprzednikami
![]() ![]() -------------------- Warsztat: Apache 1.3.36 | MySQL 4.1.19 | php 5.1.4 | OS Linux SUSE 10.3 x86_64 | Kernel 2.6.22.12-0.1 | Opera 9.5 | Kate
Na warsztacie: Ekartki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd nadal leży w tym, że tło zewnętrzne jest zbyt jednolite, spróbuj tam dać jakiś wzorek; kolor górnego menu jest taki sam jak kolor prawego menu, przez co robi się to trochę mdłe
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam zmienilem troche tlo - zlamalem pelny kolor,
mysle,ze jest lepiej, a propo's kolorów, niestety mam troche problemow z kolorami i .... zrobilem w miare mozliwosci. Jesli ktos by chial jeszcze podpowiedziec na temat kolorystyki, ale najlepiej : #xxxxxx, to bede wdzięczny. Na 100 procent musi zostac ta grafika flashowa "VVV" z pieskiem, reszta jest do zmiany. Pozdrawiam APORT P.S. Juz jestem wdzieczny i dziekuje ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:59 |