![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam 2 problemy. Pierwszy ze stworzeniem okna dialogowego które będzie potwierdzało usunięcie rekordu z bazy. Mój skrypt wyświetla listę rekordów z bazy obok klikam w przycisk usuń i wyskakuje okienko które pyta "czy na pewno chcesz usunąć" wybieram TAK abo NIE. i po wybraniu tak przenosi mnie do skryptu php który usuwa rekord i wyświetla co tam będę chciał. chodzi mi tylko o okno dialogowe np w JS które będzie mnie przenosić do pliku php. wszystko z phpa ogarniam sam. Drugi problem, napisałem skrypt który wyświetla mi drzewo osób takie jakby drzewo genealogiczne dziecko-rodzic itd do dowolnej listy poziomów. Skrypt ten pobiera dane z bazy i wyswietla pod soba kolejno dzieci ich dzieci itd. Problem leży w tym że chciałbym zrobić listę rozwijaną w JS(chyba że da się bez JS) plusikiem po którego naciśnięciu pokażą się te niższe poziomy. I te plusiki chciał bym dowolnie zamykać i otwierać. Przeglądałem gotowe rzeczy, ale nie mam pojęcia jak dostosować skrypt JS pod mojego phpa który wyciąga te dane o rodzicach i dzieciach z bazy, a nie wyświetla tylko wcześniej wpisane wyrazy w odpowiednie miejsca które można rozwijać. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 21:02 |