![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 14 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
Mam pewien problem z hover i this i nie wiem za bardzo jak sobie z tym poradzić ![]() a to kod js:
i to mi działa ale tylko na pierwszym div. Mam kilka A i B w content i nie wiem jak zastosować this żeby odnieść się do konkretnego A i B. Proszę o jakąś pomoc jak mam to rozwiązać bo już siedzę kilka godzin nad tym i próbowałem wielu sposobów ale brak efektów :-( Jak odnoszę się tylko do A np:
to mi to działa ale jak zrobić zeby w powyższym przykładzie ukrył się A i pojawił B? Z góry dziękuję za podpowiedzi Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 110 Dołączył: 18.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś takiego
![]() https://jsfiddle.net/Ls3b63ss/2/ $(this) odnosi się do elementu na którym wykonujesz zdarzenie ![]() ![]() Ten post edytował Arcioch 14.05.2016, 23:19:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 803 Pomógł: 1827 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli div.A oraz div.B wypełniają dokładnie tą samą przestrzeń w div#content (jeden pod/nad drugim), to wystarczy css:
Kod #content:hover div.A,
#content div.B{ display:none; } #content:hover div.B{ display:block; } -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 14 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielkie dzięki Panowie
![]() ![]() pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 15:40 |