![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
potrzebuję drobnej pomocy w sprawie instalacji sf2.8 a mianowicie: na stronie producenta nie ma wersji zip standard edition ktora potrzebuje do netbeansa. Ktos walczył z tym problemem?? skad to mozna pobrac? we wszystkich tutorialach używają starszych wersji zip których juz niestety nie ma. Pobrałem sobie za pomocą composera szkielet aplikacji i zmieniłem h1 welcome na inny napis i wcale sie nie zaktualizował ![]() Chciałbym poczytac na temat struktury folderów app,web,vendor itp ale nigdzie nie mogę znaleźć tego na stronie. Czy mógłby mi ktos wyjasnic strukture tego projektu? Ten post edytował lukeFromWeb 7.05.2016, 18:07:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ściągnij .zip najnowszej wersji z githuba https://github.com/symfony/symfony , chociaż osobiście nie widziałbym sensu w dodawaniu symfony do netbeansa w ten sposób. Lepiej stworzyć nowy projekt za pomocą composera, a następnie dodać go do netbeansa "PHP Application with Existing Sources"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 34 Dołączył: 16.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
starsze ,"zzipowane" wersje mozna pobrac latwo, tu przykladowy link do wersji 2.2.1 : http://symfony.com/download?v=Symfony_Stan...ndors_2.2.1.zip
jesli chcesz pobrac inna to po prostu zamieniasz wersje z linku na tą ,którą potrzebujesz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki. Sciagnałem i netbeans łyknął. Wciąż jednak jezeli wchodze w resources i zmieniam defaultowe widoki (napis welcome) nic sie nie aktualizuje przy odpaleniu aplikacji w przeglądarce?? Dlaczego tak sie dzieje??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a cache wyczyściłeś?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:13 |