![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam was,
jestem trochę zielony z php i jego zastosowania. Całą majówkę próbowałem pobrać jedną zmienną, która aktualizowana jest na jednej stronie poprzez wyciągnięcie z diva (.ak-directories-breed) konkretnej ilości osób w zgrupowaniu Kod <span class="ak-directories-breed"> 1289 Member(s) </span> Próbowałem zrobić to za pomocą simple_html_dom, lecz jak już wspomniałem jestem zielony w te klocki i nawet jeżeli poprawnie stosuje się do ich przykładów (poniżej umieszczam swój kod) Kod <?php require('simple_html_dom.php'); $html = file_get_html("http://www.dofus.com/en/mmorpg/community/directories/alliance-pages/28200008-one-empire"); $info['ilgildii'] = $html->find(".ak-directories-breed p",0)->innertext; $info['ilczlonkow'] = $html->find(".ak-directories-breed p",1)->innertext; $info['activity'] = $html->find(".ak-title",0)->innertext; print_r($info); ?> To i tak nadal nie wiem jak te dane mógłbym teraz użyć. Zależy mi aby móc umieścić je na swojej stronie w konkretnym miejscu. Mógłbym prosić o pomoc? Chętnie zlecę coś takiego za pieniążki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to użyj:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:43 |