![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Pojawił mi się mały problem... a mianowicie jak udostępnić localhost na lanie... ale na lanie mam na myśli (SERWER - SWITCHE - KOMPUTERY) wszędzie są poradniki ale jak to zrobić uzywając routera...
Teraz tak na serwerze wszystko smiga wszystko sie odpaliło i działa, natomiast jak teraz połączyć się z obojętnie jakiego komputera który znajduje się w tej sieci? oczywiscie wpisujac ip serwera na komputerze i port ktory został przypisany w XAMPPIE strona sie nie wyświetla (TIMEOUT) zapora została wyłączona, komputery sie pinguja, telnet nic nie pokazuje czyli wszystko śmiga Stawiam, że ominałem jakis krok w XAMPPIE Ktory pozwala na połączenie się z sieci... Bardzo prosze o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 531 Pomógł: 55 Dołączył: 3.01.2016 Skąd: Łowicz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może to coś pomoże
etc/extra/httpd-xampp.conf Allow from ::1 127.0.0.0/8 Allow from all Allow from IP SIECI i restart Apache |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 13:29 |