![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopiero zaczynam programować w php i mam następujący problem:
Potrzebuję stworzyć w php stronkę zawierającą tabelkę z plikami przesyłanymi przez użytkowników mojej strony wraz z ich danymi np. Imię, Nazwisko, stopień naukowy, e-mail i takie tam, które to dane podawali by na innym formularzu i przesyłali wraz z załącznikami na serwer, czy ktoś z was nie robił może czegoś takiego i niemiałby może plików? Wielkie dzięki za wszelką pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj to: http://pl.php.net/manual/pl/features.file-upload.php i przejrzyj przykłady. Szybko zrobisz coś podobnego.
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstyd się przyznać ale liczę na choć częściowego gotowca, bo mam 2 dni na zaliczenie przedmiotu, a dokładnie coś takiego się zadeklarowałem zrobić:) Ale oczywiście dzięki i może po lekturze do czegoś dojdę
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z linka podanego przez czachora, formularz:
I kod php:
Do formularza dodajesz potrzebne ci pola, i dodajesz je do bazy danych/pliku - powiedz czy używasz bazy danych czy plików - i spróbuj poeksperymentować... Jak ci nie wyjdzie to napisz tutaj i podaj twój kod. -------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
Wolałbym aby było to jednak na plikach, poeksperymentuję:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, więc jeśli na plikach, to zrób to tak:
Ten post edytował bregovic 14.01.2005, 21:02:40 -------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:15 |