![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2016 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witajcie, mam problem z silnikiem forum MYBB. Reinstalowalem swojego dedyka i wgrywalem kopie zapsową bazy danych forum - robiłem to już nie raz, ale po raz pierwszy wyrzuciło mi takie błędy w połowie akcji importowania
Błąd Zapytanie SQL: [Obrazek: dot.gif] Edytuj Kod: (Kliknij, aby zaznaczyć) SET FOREIGN_KEY_CHECKS = ON; MySQL zwrócił komunikat: [Obrazek: dot.gif] Kod: (Kliknij, aby zaznaczyć) #2006 - MySQL server has gone away oraz: Warning in ./libraries/dbi/DBIMysqli.php#252 [Obrazek: dot.gif] Error while sending QUERY packet. PID=3583 Backtrace ./libraries/dbi/DBIMysqli.php#252: mysqli_query( object, string 'SHOW SESSION VARIABLES LIKE \'FOREIGN_KEY_CHECKS\';', integer 0, ) ./libraries/DatabaseInterface.php#240: PMA\libraries\dbi\DBIMysqli->realQuery( string 'SHOW SESSION VARIABLES LIKE \'FOREIGN_KEY_CHECKS\';', object, integer 1, ) ./libraries/DatabaseInterface.php#1589: PMA\libraries\DatabaseInterface->tryQuery( string 'SHOW SESSION VARIABLES LIKE \'FOREIGN_KEY_CHECKS\';', object, integer 1, boolean false, ) ./libraries/DatabaseInterface.php#1380: PMA\libraries\DatabaseInterface->fetchValue( string 'SHOW SESSION VARIABLES LIKE \'FOREIGN_KEY_CHECKS\';', integer 0, integer 1, object, ) ./libraries/DatabaseInterface.php#1400: PMA\libraries\DatabaseInterface->getVariable( string 'FOREIGN_KEY_CHECKS', integer 1, object, ) ./libraries/Util.php#3328: PMA\libraries\DatabaseInterface->setVariable( string 'FOREIGN_KEY_CHECKS', string 'ON', ) ./import.php#636: PMA\libraries\Util::handleDisableFKCheckCleanup(boolean true) Czy moglby mi ktos pomoc ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 350 Pomógł: 31 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ile baza danych waży? Najwyraźniej na tyle dużo, że serwer Ci pada ("MySQL server has gone away"). Spróbuj wgrać bazę danych przez np. HeidiSQL
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 12:57 |