![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam sobie klase w niej deklaruje var $oneFile
potew uzywam metody 1 ktora ustawia $this->oneFile=true; w nastepnej linijce wywoluje metode 2 ktora ma rozne dzialnie w zaleznosci od wartosci $this->oneFile ale w tej metodzie (na to wyglada) nie ma takiej wlasciwosci znaczy jak daje echo nic mi sie nie wyswietla, sprawdzilem juz literowki ale nie mam wiecej pomyslow bo pierwszy raz mi sie cos takiego zdazylo macie pomysl co z tym zrobic? -------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaz kod
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to bedzie trudne bo kod jest w nieladzie ale przedstawia sie to tak:
tak mniejwiecej (wywoluje checkPermission()), nie moge wkleic calej klasy bo sama nie bedzie dzialac ![]() Ten post edytował squid 14.01.2005, 14:54:08 -------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 5 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm a jak sie objawia owo znikanie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
masz tam zakomentowane echo w setPermission
wydruk wyglada tak: Cytat one file: "" poza tym kiedy ustawiam na true w checkPermission to w setPermission jest jakby false, jakbym nie przypisal wartosci co ciekawsze jak odkomentuje na ekranie oba echo to zobacze: Cytat one file: "" robie true: 1 co by sugerowalo ze setPermission() jest wywolywane pierwsze a tak nie jest najpier wywoluje checkPermission() i dopiero w razie potrzeby tam wywoluje set jesli trzeba... ...to mnie zaciekawilo i znalazlem ze w konstruktorze wywolywana jest metoda w ktorej wywolywnae jest setPermission() takze to chyba jest przyczyna bledu ![]() Ten post edytował squid 14.01.2005, 15:05:27 -------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:24 |