![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam gorąco,
jestem programistą aplikacji internetowych z ponad 10 letnim doświadczeniem. W swojej karierze przerabiałem już wiele frameworków, obecnie najczęściej korzystam z Symfony 2. Moją największą siła jest znajomość PHP oraz Javascript, czyli bycie tkzw. fullstack developerem, aczkolwiek mam doświadczenie również w konfiguracji środowiska dla innych programistów (devop) oraz mentorowania juniorów i przeprowadzania audytów kodu. Zajmuje się również projektowaniem architektury całych aplikacji (ddd, cqrs, docker, skalowalność). Szukam najlepiej stałej współpracy, w języku polskim lub angielskim. Preferuję współpracę przez Internet, aczkolwiek wdrożenie na miejscu lub wyjazd max 3 miesięczny jest do rozpatrzenia. Zapraszam do zapoznania się z moją stroną, oraz odwiedzenia wyszczególnionych na niej profili na portalach branżowych: http://filipgorny.com W razie pytań preferuję kontakt mailowy: filip.gorny gmail.com Pozdrawiam i zachęcam do kontaktu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:31 |