![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 16 Dołączył: 21.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym kodzie zrobiłem odliczanie procentowe wraz z progressbar-em. Gdy załaduje się na 100% to nie przekierowuje strony na podany adres gdzie robię błąd tego. Proszę o nakierowanie mnie na miejsce gdzie jest błąd.
http://codepen.io/jaca121212/pen/VaQPVj?editors=1010 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 25 Dołączył: 22.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Warunek nigdy nie dochodzi do skutku,
sprawdź co masz w procent, a co masz w t. Zamień t na 100 i powinno zadziałać. -------------------- Słaba znajomość (ale się staram): HTML5, CSS3, JavaScript, SQL, Access
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 16 Dołączył: 21.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Warunek nigdy nie dochodzi do skutku,
sprawdź co masz w procent, a co masz w t. Zamień t na 100 i powinno zadziałać. w sumie to zrobiłem to w ten sposób i działa http://codepen.io/jaca121212/pen/VaQPVj?editors=0010 coś jest nie tak bo strony google nie chce ładować a inna chce ale to nie chodzi o stronę gogle że nie chce się wczytać tylko ważne jest że skrypcik działa. Tak na marginesie jak zrobić aby progressbar i procenty ładowały się od szybkości łącza internetowego. Np. gdy koś nie będzie maił internetu to będzie widniał komunikat "Brak połączenia internetowego." Ten post edytował jaca121212 11.04.2016, 11:08:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przeciez ty nadal masz:
if(procent = t) co jest totalnei bledne :/ Ci sie tylko wydaje ze dziala. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Przeciez ty nadal masz: if(procent = t) co jest totalnei bledne :/ Ci sie tylko wydaje ze dziala. teraz jak tak patrzę na to to jak usunąłem tego if(procent = t) i i tak nadal to dziła jeśli chodzi o wczytywanie strony onet.pl dobra wiem nie jestem dobry z js możesz podać przykład jak to zrobić a wiesz może jak zrobić aby ten progressbar ładował się od szybkości łącza internetowego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:26 |