![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam potrzebuje jakiegos skryptu w bashu (sh) np. jakis kalkulator albo jakis inny "uzyteczny" skrypcik mam pusta glowe
![]() ![]() z gory dzieki i pozdrawiam ![]() Ten post edytował Kinool 14.01.2005, 10:13:06 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem, jaki skrypt, co ma robić, o co chodzi?
Sprecyzuj swoje potrzeby. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musze oddac jakis skrypt na zaliczenie, nie mam czasu, pomyslu i wystarczajacej wiedzy zeby zrobic to "na zaraz" zapewne jak bym przysiadl i przeczytal conieco to bym to zrobil ale jest jak juz napisalem
![]() z tego tez powodu potrzebuje jakiegos skryptu "uzytkowego" zeby costam robil wiec pomyslalem o kalkulatorze zazwyczaj robi sie takie bajery na "poczatek" w pascalu, c czy innych jezykach ![]() dlatego tez pytam czy ma ktos gotowca, nie musi byc koniecznie kalkulator ale cos innego ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://bsdguru.org ... dział skrypty
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
spoko juz sobie wykombinowalem skrypt do zmiany uprawnien w podanym katalogu
![]() ![]() pozatym gosica "uraczylem" skryptem statystyk wykorzystania lacza ba bramie internetowej ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:35 |