![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 11 Dołączył: 18.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukam package która umożliwiłaby mi nadanie użytkownikowi uprawnień do wchodzenia na daną stroną, z możliwością edycji uprawnień. Przykładowo pracodawca nie chce dać użytkownikowi możliwości dodawania oraz edytowania firm, natomiast zezwala na ich przeglądanie. Symfony 3 daje możliwość tylko uprawnień po ROLACH ale niestety one nie rozwiązują mojego problemu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Symfony 3 daje możliwość tylko uprawnień po ROLACH To jest nieprawda, a szczegóły znajdziesz w dokumentacji. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 11 Dołączył: 18.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@destroyerr, dzięki za odpowiedź, a mogę prosić o link do dokumentacji gdzie jest to opisane?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 30 Dołączył: 22.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem specjalistą, ale przecież takie rzeczy bardzo łatwo w symfony zrobić właśnie na ROLACH (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 77 Dołączył: 10.07.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajęło mi dosłownie 4 sekundy http://symfony.com/doc/current/cookbook/security/acl.html
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 06:23 |