![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 2 Dołączył: 17.03.2006 Skąd: Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym dodać wyszukiwarkę "by Google" na stronę www. Ma ona wyszukiwać tylko to co jest na stronie, nie w całym Google. Skorzystałem z ich gotowego modułu na stronie https://cse.google.pl/cse/all. Założyłem nową wyszukiwarkę i dodałem ją na stronę. Jednak nijak nie mogę jej zmusić do pokazania jakichś wyników:/ Testowo "ukulałem" narazie coś takiego: http://advelo.beskidy.pl/. Poza tym jakoś tak dziwnie się to wyświetla... Jeśli ktoś spotkał się z tym problemem to proszę o jakąś podpowiedź. Pozdrawiam, Ł. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Haha, wczoraj walczylem dokladnie z tym samym.
![]() Dziwne sie wyswietla przez styl bootstrapa. Dodaj do swojego css #___gcse_0 * { box-sizing: content-box; font-size: 12px; } i bedzie ok. Co do wyszukiwania, to on to musi jeszcze zaindeksowac, wiec daj mu moze chwilke -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 2 Dołączył: 17.03.2006 Skąd: Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Też tak myślałem w pewnym momencie, że to coś od stylów BS, ale jakoś umknęło mi to po chwili... Dodałem na szybko Twój styl i wygląda ok. W takim razie czekam na zaindeksowanie i zobaczę czy działa. Rozumiem, że u Ciebie po indeksacji wyszukuje tak jak powinno? Pozdrawiam, Ł. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ja wyszukiwarke dodalem pare lat temu, wiec juz od dawna bylo wszystko zaindeksowane. Wczoraj tylko przerzucilem sie na ich nowa kontrolke i nie zauwazylem zadnych problemow z szukajka
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 05:03 |