![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam następujący kod:
Problem jest taki, że kiedy wpiszę np. wypadek warszawa to wyskakują poprawne wyniki dla tego zapytania. Jednak problem występuje kiedy zmienię kolejność i wpiszę na przykład warszawa wypadek, wtedy zwraca mi zero wyników. Próbowałem zrobić tytul Like 'fraza' and tytul like 'fraza2' jednak to nie pomaga. ;/ Ktoś pomoże mi to ogarnąć? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj zamiast and dac or lecz to co robisz jest bez sensu czemu to ma służyć ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ma być wyszukiwarka.
Próbowałem skorzystać z WHERE MATCH(tytul, miasto, dzielnica) i AGAINST("'%&tab[0]%'") jednak wtedy nie wyświetla mi wyników @edit: Dalej w kodzie jest oczywiście formuła wyświetlającą wyniki. Nikt nie jest w stanie pomoc? Naprawdę nikt nie jest w stanie pomóc? Ten post edytował Mlody993 25.03.2016, 18:51:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stwórz stringa w pętli po explode gdzie bedzie
Za or taki sam stringi tylko dla tab[1] i kolejno w pętli tab[i]. Sorry że tak pisane Ale pisze na telefonie. A tak poza tym użyj jakiegoś elasticsearcha lub sphinxa. Bo takie dzielenie jest bez sensu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:52 |