![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2012 Skąd: Głogów - Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wpisujac w przegladarce
strona.pl/11.jpg chciałbym aby nastąpiło przekierowanie na strona.pl/policz.php?n=11 mam taki kod napisany RewriteEngine On RewriteRule (.*)\.jpg policz.php?n=$1 niestety nie dziala plik .htaccess mam na serwerze w folderze www w tym samym miejscu co plik policz.php |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^/(.*)\.jpg$ /policz.php?n=$1 [L] Sprobuj tak ![]() Jesli zle zrozumialem (a chyba tak) to tez drugi wariant: Kod RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} /(.*)\.jpg$ [NC] RewriteRule ^/(.*)\.jpg$ /policz.php?n=$1 [R=301,L] Tylko nie wiem czy zadziała. @edit, drugiego kodu. Ten post edytował KsaR 23.03.2016, 23:08:41 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2012 Skąd: Głogów - Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo cos robie zle albo nie dziala
chcialbym aby przekierowalo jak wpisuje w przegladarke strona.pl/12.jpg na strona.pl/policz.php i te 12 przekazac w zmiennej moze to byc wina jakiejs blokady na serwerze? ten kod ktory opisalem na poczatku dziala ale na innym serwerze a na tym na ktorym aktualnie pracuje nie chce Ten post edytował eremen 23.03.2016, 23:10:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:40 |