![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 27.11.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam mam dziwny problem a mianowicie gdy odpalę poniżysz kod na locahost wszystko działa ładnie ale gdy wrzucę pliki z tym kodem na serwer już nie chce działać.
Flowplayer nie widzi stremu. Ktoś wie czemu się tak dziele i czy umie temu zaradzić (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Zauważyłem ze gdy skopiuje bezpośrednio link do stremu z zmiennej $location to na locahsot działa na serwerze pojawia się błąd HTTP 403 tak jakby dostęp był zablokowany Cały kod tutaj http://mods-kodi.pl/test.php
Ten post edytował arzach 20.03.2016, 18:24:43 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 5 Dołączył: 4.12.2013 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%)
|
Polecam zainteresować się HTML5, nodeJS zamiast flash, java, ponieważ są wycofywane z przeglądarek.
Jeżeli chodzi o stream z kamery: Mamy webRTC (jest p2p), nie dawno szukałem z kolegą technologii by móc streamować korzystając tylko z przeglądarki inaczej niż p2p (zawartość z kamerki musiała się także zapisywać na serwerze by był później dostęp), niestety na chwilę obecną nie ma takiej technologii, która dobrze by to wspierała. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 10:28 |