![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam kolejny problem chce stworzyc menu kategorii i podkategorii i mam tu problem bo dodaje mi automatycznie pustą linjijke przy pobieraniu i wyswietlaniu danych z bazy wyglada to tak https://katalogryki.pl/katalog/kat.php wystarczy najechać na Mechanika i widac ze jest dodana jedna linijka widac nawet w firebugu oto kod
kod css jest zrobiony przy pomocy darmowych kursów |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Cytat Połączenie nie jest bezpieczne
Właściciel witryny katalogryki.pl niepoprawnie ją skonfigurował. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dodaj wyjątek Kshyhoo. Jest to witryna pod https
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwne u mnie nic takiego nie ma co prawda korzystam z darmowego certyfikatu i pewnie to dlatego, ze korzystam ze Start SSL
Cytat This page is secure (valid HTTPS). Prawidłowy certyfikat Połączenie z tą stroną jest zabezpieczone przy użyciu prawidłowego, zaufanego certyfikatu. View certificate Bezpieczne połączenie TLS Połączenie z tą stroną używa mocnej wersji protokołu i mechanizmu szyfrowania. Secure Resources All resources on this page are served securely. Tak jak pisałem o to chodzi wystawca jesty nieznany Ten post edytował Wampirek12 15.03.2016, 10:43:42 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Cytat katalogryki.pl używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa.
Certyfikat nie jest zaufany, ponieważ certyfikat wystawcy jest nieznany. Serwer może nie wysyłać właściwych certyfikatów pośrednich. Import dodatkowego certyfikatu głównego może okazać się konieczny. (Kod błędu: sec_error_unknown_issuer) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie wklejaj nam calej masy kodu css, bo jest on do niczego nie potrzebny a tylko musimy przewijac pol godziny strone (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
To generowany html jest problemem a nie css. Co do problemu: nie :IF(isset($name)){ a: IF(!empty($name)){ |
|
|
![]()
|
|
Dzięki. Na przyszłość będę pamiętał (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:30 |