![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A wiec tak: chce zrobic upload taki jak jest na poczcie interii.
Mam jakis formularzyk, z przyciskiem browse itd. Teraz ktos klika na "Upload", wtedy otwiera sie nowe male okienko w ktorym jest wlasnie animacja np. klepsydry czy cos innego i napis "Prosze czekac" (oczywiscie najlepszy bylby pasek postepu, ale to raczej nie do zrobienia). Po zakonczeniu uploadu okienko sie zamyka i na glownej stronce napis: "Plik uploadowany pomyslnie". Any ideas? Olek -------------------- "Tylko dwie rzeczy sa nieskonczone: wszechswiat i glupota ludzka. Choc co do pierwszego nie mam pewnosci." [Albert Einstein, wybitny fizyk]
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak wybierzesz plik używsz js do otwarcia okienka z uploadem który wrzuca plik przekazany przez js. masz w tym okienku kod że po wgraniu pliku okienko ma się zamknąć, a okienko które otwarło upload jest odświerzane i przesyłana jest zmienna z napisem że plik został wgrany.
-------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha, czyli w js jest funkcja, która jest w stanie to sprawdzic? Poszukam i mysle ze uda mi sie to zrobic. Jak nie to bede dalej wiercil tu na forum...
Dzieki. Olek -------------------- "Tylko dwie rzeczy sa nieskonczone: wszechswiat i glupota ludzka. Choc co do pierwszego nie mam pewnosci." [Albert Einstein, wybitny fizyk]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli znajdziesz rozwiazanie to please, podrzucic do tego topica ;] na pewno przyda sie kilku osobom ;]
|
|
|
![]()
|
|
Wrzuce, wrzuce jak to napisze, ale nie wiem kiedy (SESJA...
![]() Pozdrawiam. Olek -------------------- "Tylko dwie rzeczy sa nieskonczone: wszechswiat i glupota ludzka. Choc co do pierwszego nie mam pewnosci." [Albert Einstein, wybitny fizyk]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:11 |