![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli interesuje Ciebie praca w doskonałej atmosferze bez korporacyjnego narzutu, Jeśli chcesz się zajmować ciekawymi internetowymi projektami, Jeśli szukasz dynamicznie rozwijającej się i stabilnej firmy, To nasz Klient jest doskonałym wyborem na Twojego nowego Pracodawcę! Stanowisko: PHP DEVELOPER Miejsce pracy: Wrocław (relokacja) Forma zatrudnienia: umowa o pracę lub B2B Wymagania: ˃ Doświadczenie w programowaniu aplikacji PHP 5.3 + ˃ Znajomość pracy z frameworkami Symfony 1.x lub Kohana 2 ˃ Doświadczenie w pracy z bazą Postgres SQL 8.4 + ˃ Dobra znajomość HTML4, CSS2, Javascript, jQuery ˃ Znajomość zasad tworzenia bezpiecznego kodu. ˃ Umiejętność optymalizacji skryptów PHP oraz tworzenia wydajnych zapytań SQL ˃ Znajomość/doświadczenie w metodologii Agile Oferujemy: ˃ Tworzenie ciekawych, innowacyjnych i zaawansowanych technologicznie projektów ˃ Możliwość ciągłego doskonalenia swoich umiejętności i rozwój w nowych obszarach ˃ Wysokie standardy pracy ˃ Doskonałą atmosferę pracy ˃ Elastyczny czas pracy ˃ Atrakcyjne wynagrodzenie ˃ Pakiet socjalny ˃ Wsparcie przy relokacji Jeśli niniejsza oferta brzmi interesująco, prześlij proszę swoje CV na adres: adam.pomianek@bebjobs.pl. Pamiętaj proszę o zamieszczeniu klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez bebjobs sp. z. o.o. z siedzibą we Wrocławiu przy ul. Ks. Czesława Klimasa 39c/17, zawartych w przesłanych przeze mnie dokumentach, a w szczególności na przetwarzanie ich w przyszłości do celów związanych z procesami rekrutacyjnymi. Zgodę tą składam dobrowolnie i oświadczam, że zostałem poinformowany o uprawnieniach przysługujących mi na podstawie ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r . Nr. 101., poz. 926. ze zmianami)” O nas: Specjalizujemy się w rekrutacji i outsourcingu ekspertów IT. Kierujemy się zasadami wynikającymi z etyki biznesowej. bebjobs sp. z o.o. ul. ks. Czesława Klimasa 39c/17 05-515 Wrocław KRS: 0000506359 NIP: PL 8971798246 REGON: 022397084 Agencja zatrudnienia: 11230 Ten post edytował recruiterAJP 5.03.2016, 23:49:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 19:03 |